Old school: Groepscursussen.

Cursussen voor vormgevers, cursussen voor vormgevers in wording of cursussen voor mensen die specifieke kennis zoeken om te kunnen vormgeven. Hoe verschillend ieders insteek ook is, het doel is steeds hetzelfde. Leren waar je voor komt. Cursussen moeten intensief, persoonlijk en niet te lang zijn om effect te hebben. Dat is precies wat onze cursussen zijn!  

Waarom ‘Old School’ werkt:

Omdat een groep je motiveert en omdat niet naar een cursus gaan een grotere drempel is. Maar ook omdat je altijd alles kan vragen aan je trainer. Het zijn zomaar wat argumenten waar al veel mensen veel profijt van hebben gehad!

En last but not least: De groepen zijn nooit groter dan 5 personen! Hoe persoonlijk wil je het hebben.

Bekijk ons cursusaanbod

VERHOOG JE MARKTWAARDE!
…schrijf je in voor een groepscursus.

KIES EEN CURSUS

Het effect van een groepscursus.

Hoe digitaal de cursusoplossingen vandaag de dag ook zijn, sommige zaken blijven onmisbaar. Zoals iemand die het gewoon goed kan uitleggen. Of simpelweg de tijd om een vraag te kunnen stellen. En misschien nog wel het meest, mensen met wie je kan optrekken in het vergaren van nieuwe kennis. Daarom geven wij ‘hands-on’ cursussen voor vormgevers.

Zoek de cursus die je wilt doen. Bepaal welke cursusdagen jou het beste uitkomen en schrijf je in. Eén ding staat vast. Het rendement van de cursus is hoog!

Waarom onze cursussen?