IK ZOEK (TIJDELIJK) GRAFISCH PERSONEEL.

First Center helpt je bij de zoektocht naar personeel. Ieder bedrijf heeft een eigen expertise. Die van ons is onder meer: zoeken naar die ene collega. Waarom zou je zoveel ervaringsdeskundigheid onbenut laten? In een branche waar vaste en flexible arbeid nog nauwelijks van elkaar zijn te onderscheiden is het van evident belang hier de juiste keuzes in te maken. Wij vinden de beste kandidaat voor jullie.

GEZOCHT: COLLEGA!

Werving en selectie.

Het werven van personeel is niet iets wat je ‘even’ doet. En al helemaal niet wanneer het de intentie is dat iemand een langere periode onderdeel wordt van het team. Om die puzzel te kunnen leggen zullen we eerst moeten weten waar precies naar gezocht wordt. Niet alleen qua competenties maar ook qua persoonlijkheid. Immers, naast dat iemand ‘gewoon’ goed moet zijn, moet deze ook passen.

Hoe dan?

Wij kunnen maar één manier bedenken hoe te beginnen. En dat is een afspraak maken. Zo zien wij waar iemand komt te werken en kunnen we samen een profiel samenstellen. Aan ons dan de taak om met een shortlist van kandidaten te komen. Hieruit wordt de kandidaat geselecteerd waarmee gestart wordt. Of niet… In dat geval stemmen we opnieuw af en komen wij opnieuw met een shortlist. Nadat er iemand gestart is zullen wij tussentijds contact houden met zowel jullie als opdrachtgever als met de geselecteerde kandidaat. De werving en selectie wordt afgerond met het tekenen van een arbeidsovereenkomst door de kandidaat.

Kosten

Die bepalen we van tevoren. Wat er ook moet gebeuren, hoe lang het ook duurt, de kosten staan vast. Zo zeker zijn we van onze zaak.

Uit het verleden behaalde resultaten…

Onderstaand een indruk van onze resultaten wanneer het gaat om geslaagde werving en selecties voor onze opdrachtgevers.

Vormgevers 95%
DTP’ers 90%
Beeldbewerkers 85%
Ontwerpers 80%

TIJDELIJK PERSONEEL.

Niet altijd ben je op zoek naar uitbreiding van je personeelsbestand. Vaak gaat het ook om een project of een vervanging in verband met bijvoorbeeld zwangerschap. In een dergelijk geval beschikken wij over een pool van ongeveer 40 vormgevers, ontwerpers of dtp’ers. Geselecteerd op hun competentie en flexibiliteit om binnen ieder willekeurig team te functioneren.

Is het duidelijk wat je zoekt vul dan de aanvraag in en binnen 24 uur worden de eerste kandidaten aan je voorgesteld. Heb je nog vragen? Bel of mail ons. Wij geven de voorkeur aan bellen.

VRAGEN

Zoek je tijdelijk een vormgever en/of heb je nog vragen? Dan helpen we je graag. Bel ons of stel je vraag via de mail met onderstaande knop.

Weet je al wat je zoekt?

Ontvang je liever meteen een voorstel , vul dan het vacature formulier en je je hebt binnen 24 uur een voorstel.

J.v.L.

Grafisch vormgever - Art Director Werkgebied: Amsterdam - Den Haag max reistijd 45 min Ervaring bij Packaging - 20 jaar [...]

Project Manager Rotterdam e.o.

Projectmanager Werkgebied: Rotterdam maximale reistijd 1 uur Ervaring bij Packaging - 11 jaar Zorgsector (Account-/teammanager) - 3 jaar [...]

Grafisch Vormgever

Creatief Grafisch Vormgever Werkgebied: Amsterdam maximale reistijd 1 uur Ervaring bij Reclame - 5 jaar Uitgeverij - 3 jaar [...]

INTERESSE?

BEL ONS!

INTERESSE?

BEL ONS!

INTERESSE?

BEL ONS!