Dezelfde pakketten

altijd andere trainingen

Om de inhoud van een bedrijfstraining te kunnen bepalen kan het nodig zijn om intakegesprekken met uw medewerkers te houden. Een goede voorbereiding resulteert dan in een verlaging van de trainingskosten. Wanneer we precies weten wat uw mensen doen en hoe ze het doen, trainen wij immers alleen op de noodzakelijke onderdelen van de software en technieken waar u mee werkt.

Maattrainingen met een hoog rendement:

We bieden trainingen in diverse programma’s en technieken. Tijdens de trainingen wordt gewerkt met oefeningen, voorbeelden en materiaal van uw bedrijf. Op die manier integreren we uw werkwijze al in de training. Vooraf bespreken we de inhoud, de duur, de gewenste locatie en de data met u en daarna regelen wij de training. We trainen in alle versies van QuarkXPress, Photoshop, Illustrator, InDesign (inclusief interactiviteit), InCopy, Acrobat, Premiere, After Effects, Animate.

OF BEL ONS
…dan spreken we het verder door.

Ellen

“De service is eigenlijk oneindig. Ik herinner me dat ik moest overwerken en dat ik ’s avonds vast liep. Word ik gelijk gebeld en weer op weg geholpen”

Dennis

“Het is ons wel wat waard om er op te kunnen vertrouwen dat er altijd capabele mensen komen. Het is ongelofelijk hoe ze daar iedere keer weer in slagen.”

Mark

“Met name de combinatie met de hands-on trainingen zijn ideaal. Geweldig uitgelegd en daarna is alles makkelijk terug te vinden. Super hoor!”